Sphere-Being Alliance

Saturday, August 29, 2015

Bulgarian -- Кори Гуд (Corey Goode) отговаря на въпроси на Дейвид Уилкок в телевизионно интервю по Gaiam TV - 19 август 2015

SphereBeingAlliance




Кори Гуд (Corey Goode) отговаря на въпроси на Дейвид Уилкок в телевизионно интервю по Gaiam TV - 19 август 2015


Акценти

Кори и Дейвид дискутират Глобалната Галактическа Лига на Нациите (Global Galactic League of Nations, GGLN). Това е програма, в която според Кори са включени всички нации на Земята с цел “да спасят планетата” от външна инвазия. Програма, която да държи участващите нации под ръководството на по-големите програми. Кори описва посещение на колония на GGLN, която се намира на спътник (луна), обикаляща около газов гигант в звездната система на Плеядите.

Кори Гуд е работил над 20 години в тайната космическа програма, а сега е в ролята на инсайдер. С него са установили контакт от Алианс, който иска да разкрие технологията от тези програми, да разкрие истината за това, което се случва и да я разпространи на Земята.

Според Кори, Русия и САЩ отдавна работят заедно в тайни космически програми, с цел да защитят Земята от извънземна инвазия, макар че е малко глупаво да се мисли, че бихме могли да се опълчим срещу сили на много по-напреднали от нас извънземни. САЩ и Русия са имали споразумения с всички страни, които е трябвало да им осигуряват достъп винаги, когато НЛО паднело на тяхна територия. Така че САЩ са можели да изпращат екипи във всички страни и да разследват падналите обекти. 


Кори чул, че този таен съюз на всички страни се нарича Глобална Галактическа Лига на Нациите (ГГЛН). Така всички страни се чувствали включени в защитата на планетата. Давали им се бази и технология, но те били изцяло извън Слънчевата система. В тази система били включени политици, учени и пр.



Кори разказва за пътуване до база на ГГЛН, намираща се на далечен спътник. Пътуването се извършва от подземна релсова система, изградена в тунели. Тази система е свързана с портал, намиращ се на спътника, който обикаля около газова гигантска планета в друга слънчева система. (Друг инсайдер, Джейкъб, описва придвижване през портали в система с влак-совалка, което е толкова бързо, че повечето хора дори не си дават труд да седнат, защото совалката много бързо пристига в крайната дестинация).


Кори разказва за своето пътуване през портал до спътника. Там видял хора, които се разхождали наоколо, видимо спокойни. Те носели сини работни костюми, с флагчета на различни страни. Той успял да различи флагчета на Естония, Украйна, Гърция. Но имало и от много други страни. Околността приличала на тропическа, видял две луни на небето.


Хората изглеждали щастливи. Имало сгради, където се извършвали ремонти, тестове. Учени извършвали там изследвания.


Казали им, че това е база в Плеядите. Но всъщност нямало как да разберат, дали това наистина е така. На този спътник има атмосфера, растителност. Хората там използват нови технологии. Имало много научен персонал. Той лично видял около 40 души. Повечето хора не били въоръжени. Те се чувствали в безопасност. Те се чувствали щастливи, защото смятали, че работата им е от голямо значение. На тези хора им било казано, че те работят по технологии, които ще помогнат на Земята да се подготви срещу външна инвазия...





Превод: Лусесита




Линк за телевизионния епизод (но достъпът за тези епизоди е платен):





Линк за сайта на Кори Гуд:



Свързана статия:

Тайната космическа война се прекратява с напредването на плановете за разкриване на извънземното присъствие






No comments:

Post a Comment

rd


info@exopoliticsportugal.com

HOME - ALL BLOGS