Sphere-Being Alliance

Wednesday, October 21, 2015

Bulgarian -- Тайни подземни градове са оказвали влияние върху човешката цивилизация и религии в продължение на хилядолетия

Bulgarian -- Тайни подземни градове са оказвали влияние върху човешката цивилизация и религии в продължение на хилядолетия




ТАЙНИ ПОДЗЕМНИ ГРАДОВЕ СА ОКАЗВАЛИ ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ И РЕЛИГИИ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ХИЛЯДОЛЕТИЯ

Според разобличителя на тайните космически програми – Кори Гуд, древна мрежа от подземни градове, съществуваща от десетки хиляди години, е оказвала могъщо влияние върху човешкото общество и религии в продължения на хилядолетия. По негови твърдения, през последните години тази мрежа от градове провежда преговори с основните нации, които са развили тайни космически програми.

На 23 септември 2015 г. Гуд публикува доклад, в който описва дипломатическа среща с членовете на седем древни подземни цивилизации, които наскоро са се обединили и са сформирали алианс поради политическите и технологичните промени на повърхността на Земята. В последния епизод на поредицата „Космическо разкриване” по Гайам ТВ, Гуд споделя знанията си за тези подземни цивилизации, наречени „Мрежата Агарта” – коалиция от подземни градове, описана в „стъклените смарт таблети”, до които той е имал достъп по време на службата си в тайната космическа програма от 1987 до 2007 г.


Гуд твърди, че Мрежата Агарта е била създадена постепенно в течение на времето вследствие на последователни катаклизми на повърхността на Земята, довели до това различни цивилизации да създадат подземни убежища за своя елит, наред с най-напредналите му технологии. С нарастването на броя на древните подземни градове през вековете, много от тях се обединили и образували Мрежата Агарта, притежаваща напреднали летателни апарати, наречени „Сребърната флотилия”.

Мрежата Агарта и другите отцепнически древни цивилизации не били единствените, които създали убежища в подземни локации през бурната история на Земята на повърхността. Не-човешки раси, включващи „Рапторите” (хибридна раса между влечугоподобни и птицеподобни извънземни раси), също били там и изиграли значителна роля в пълната с катаклизми история на Земята.

Също така, според Гуд, една военолюбива раса, наречена „Драконианци”, се появила за първи път преди около 300000 години и започнала да провежда генетични експерименти с част от населението от повърхността, което успяло да преживее по-ранните катаклизми. Други човекоподобни извънземни раси – общо 22 на брой – също започнали да провеждат генетични експерименти с остатъците от човечеството на повърхността.

Драко и човекоподобните извънземни посетители водели големи войни помежду си, в които везните се накланяли на страната ту на едните, ту на другите. Гуд казва, че книгата на Захария Ситчин „Хрониките на Земята” представя сравнително точно описание на тези войни. Междувременно Мрежата Агарта следяла отблизо условията на повърхността на Земята и различните извънземни посетители, които провеждали генетични експерименти, докато междувременно воювали помежду си.

Гуд казва, че представителите на Мрежата Агарта се представяли за богове, когато срещали хора от повърхността на Земята, като по този начил или положили началото на или, най-малкото, оказали въздействие върху древните езически религии. Много от гръцките „богове”, както и боговете на други религиозни традиции, били в действителност членове на Мрежата Агарта.

Според доклада на Гуд от 23 септември 2015 г. Агартяните и другите подземни цивилицаии твърдят, че са постъпвали така, за да въведат известен ред и цивилизованост сред неспокойното население от повърхността, което било генетично програмирано към агресия от Драконианците и други извънземни посетители.

Гуд казва, че не само членовете на Мрежата Агарта са се представяли за богове пред човечеството от повърхността, но също така и някои извънземни посетители. Към тях спадат птицеподобните извънземни, почитани от древните египтяни – като Тот и Хор. Според материала „Законът на Единния”, групата РА твърди, че въпреки усилията им да бъдат просто учители на древните египтяни, последните ги почитали като богове.

Твърденията на Гуд се подкрепят от някои древни историци като Мането (около 300 г.пр.Хр.), който описва пред-династичен Египет като управляван директно от боговете, които ходели сред хората от повърхността в продължение на хилядолетия. Тези „богове” се женели с представители на човешкия род и създали поколения от полу-богове, които управлявали човечеството в продължение на дълги периоди от време. Подобен сценарий се описва и в „Книга на Енох”.

В интервю за радио предаването „От бряг до бряг” от 14/15 септември 2015 г. Гуд казва, че боговете (Агартяни и извънземни посетители) са ходели по повърхността на Земята до към четвърти век от новата ера. Тази приблизителна дата съвпада доста точно с постепенното изчезване на езическите религии и възхода на Християнството след обръщането във вярата на римския император Константин през 325 г.

През около 600 г. възникнал Ислямът и бързо се разпространил в Средния Изток, Северна Африка и Азия. Древните езически традиции бързо изчезнали и по света се установили двете главни монотеистични вероизповедания – често чрез силата на меча.

И двете от тези монотеистични вероизповедания включвали доста елементи от юдейската религия („Старият завет” в Християнството), в които се говорело за един непознат трансцендентен „Бог”, наречен Яхве или Йехова. В Стария Завет се съдържат много разкази за този така наречен трансцендентен Бог, наставляващ древните хебрю да избиват безмилостно местните езически народи в рамките на нещо, което днес бихме нарекли етническа чистка. Това подсказва, че хебрю „Богът” най-вероятно е бил поредният развит извънземен или подземен самозванец.

Ако Гуд е прав, влиянието на Мрежата Агарта върху човечеството от повърхността, посредством езическите вярвания, значително намалява с разпространението на Християнството и Исляма, включващи хебрю вярването в един непознат трансцендентен Бог. Били ли са тези две монотеистични вероизповедания действително резултат от божествена намеса от страна на някое трансцендентно същество, или също са били повлияни от една или повече различни извънземни цивилизации, представящи се за трансцендентно същество?

Гуд твърди, че в съвременната епоха Агартяните са се опитали да възстановят влиянието си върху човечеството от повърхността, като този път се представили за извънземни от други светове. Те очевидно постъпили по този начин с германските тайни общества, които наред с нациската организация СС разработили технологии за летащи чинии през ерата на Втората световна война.

Според Гуд, Мрежата Агарта провела преговори и сключила договори с германските тайни общества, приемайки някои от техните членове в своите подземни градове, предоставяйки същевременно помощ на други да изградят подземни бази в Антарктика и Южна Америка.

Германците имали сходна нордическа генетика с някои от представителите на Мрежата Агарта, с които те влезли в контакт в Антарктика и Южна Америка. Не всички древни подземни цивилизации, обаче, имат същите расови характеристики, както става ясно от доклада на Гуд от 23 септември 2015 г., който той илюстрира с няколко изображения, публикувани на 7 октомври 2015 г.

Гуд казва, че представителите на Мрежата Агарта твърдели, че са извънземни пред тайната космическа програма на САЩ, докато не били разобличени през 70-те години на 20 век. Според доклада на Гуд от 23 септември 2015 г. наскоро са се провели преговори между тайните космически програми и Мрежата Агарта.

Ако онова, което Гуд е прочел в класифицираните отчетни документи на тайните космически програми, е вярно, то разказът му за Мрежата Агарта и нейната история повдига множество важни въпроси. От една страна, Мрежата Агарта и други древни отцепнически цивилизации очевидно са оказвали влияние върху човечеството от повърхността, представяйки се за богове, а напоследък – за извънземни.

От друга страна, Мрежата Агарта представлява хранилище на древно знание и история, които до известна степен датират от преди намесата на извънземните на повърхността на Земята. Следователно те могат да помогнат на човечеството от повърхността да научи много относно своя произход и потенциал, независимо от объркващия асортимент от промени, въведени от толкова много извънземни посетители чрез дългосрочни генетични експерименти.

Независимо от критиките, че няма твърди доказателства в подкрепа на твърденията на Гуд, в действителност съществува документно свидетелство в подкрепа на част от ключовите му твърдения, описано детайлно в книгата „Вътрешни лица разкриват тайните космически програми и извънземните алианси”. В допълнение на това, откровеността и последователността на Гуд и на неговите твърдения, наред с убедителното количество косвени доказателства, водят до заключението, че разкритото от него е по-скоро вярно, отколкото измислено.

Последното интервю на Гуд за поредицата „Космическо разкриване”, наред с доклада му от 23 септември 2015 г., представя версия на историята ни, която трябва да бъде разгледана сериозно от всички, стремящи се да открият истината относно произхода на човечеството и неговите взаимодействия с древни цивилизации и извънземни посетители. Ако, както твърди Гуд, в момента се провеждат преговори с Мрежата Агарта, то може да не се наложи да чакаме дълго за по-нататъшни разкрития, които да преобърнат човешката история с главата надолу, и да разкрият множество неудобни истини относно нашия произход и произхода на основните ни религии.


Д-р Майкъл Сала – exopolitics.org

Превод: Мария Казакова

No comments:

Post a Comment

rd


info@exopoliticsportugal.com

HOME - ALL BLOGS