Sphere-Being Alliance

Wednesday, January 20, 2016

ROMÎNA -- Sezonul 2, Episodul 12

Stiintele SSP (Programul Spatial Secret)

Sezonul 2, Episodul 12

 admin    17 dec 2015 : 18:37
  cosmicdisclosuresciences    15

Don't forget to subscribe to Gaiam TV so you can watch Corey on this, and other episodes of "Cosmic Disclosure".Nu uitati sa abonati la Gaiam TV , pentru a putea vedea pe Corey în acest si în alte episoade de la "Cosmic Disclosure".
DW: Acesta este înca un episod al "Dezvaluirii Cosmice". Sunt gazda dvs. David Wilcock.  Ma aflu aici cu Corey Goode, o sursa care afirma ca a lucrat în Programul Spatial Secret. Corey, bun-venit la program.
CG: Multumesc.
DW: Pentru putin. Pentru mine, unul din lucrurile care a fost mai fascinant la început, a  fost accesul la acest informator privilegiat, Daniel. El a desemnat proiectul sau ca Phoenix III. Afirma ca a lucrat în Laboratorul National din Brookhaven, în Montauk Point, Long Island. Majoritatea persoanelor îl numesc ca fiind Proiectul Montauk. Si asa cum am spus, consista din asezarea/scaunul unui OZN legat la un ansamblu foarte puternic de transformatoare, si persoana care conducea aceasta asezare, avea sa-si amplifice capacitatea sa psihica, si ar putea sa manifesteze lucruri în sala, sau sa creeze un portal care ar purta pe cineva prin spatiu si prin timp.
În decursul lungii conversatii pe care am avut-o cu Daniel despre acest subiect, de multe ori el mi-a descris unele anomalii putin obisnuite care ar avea loc asupra corpului omenesc, cînd era trimis prin aceste portale. Acum, voi începe conversatia noastra, spunîn ca, în viziunea conventionala, daca dta. ai vîrsta biologica de 30 de ani, si dupa aceea, esti trimis catre viitor, si deci corpul tau este plasat în viitor, ai putea gîndi ca corpul tau ar avea 30 de ani virsta în acea epoca în care a fost trimis în viitor. Acest lucru se petrece, bazat pe cunoasterea dvs.? Sau exista vre-un alt lucru care se petrece?
CG: În cazul meu personal, eu eram amestecat în ceea ce ei numeau ca fiind Programul 20 si Întors. Si a fost explicat de la început ca eu voi servi timp de 20 de ani, si dupa aceea, oricît de ciudat poate parea, as avea o regresie de vîrsta, si as fi adus la punctul original al momentului în care am plecat, si m-as întoarce ...
DW: Întoarce?

No comments:

Post a Comment

rd


info@exopoliticsportugal.com

HOME - ALL BLOGS