Sphere-Being Alliance

Monday, March 7, 2016

Hellenic --Πληροφόρηση, Καμπάλ και η Συν-Δημιουργική Μας Ομαδική Συνειδητότητα


Η ομάδα συνειδητότητας λαμβάνει τη στιγμή αυτή μια συλλογική απόφαση.


 Corey/GoodETxSG    04 Mar 2016 : 16:01
  intel    13,114

Πού είναι, λοιπόν, όλη η νέα πληροφόρηση;

Γιατί μια μείωση στην πληροφόρηση να προκαλεί τόσες εικασίες σε τόσους πολλούς (Είναι Κοινωνικός/Γενετικός Προγραμματισμός ή απλά ο φόβος του άγνωστου;)…

Η πληροφόρηση έρχεται όταν είναι να έρθει. Δεν είναι  βρύση που απλά την ανοίγεις για να γεμίσεις την κούπα της περιέργειας.  Όπως πάντα, το ότι τα πράγματα δεν εμφανίζονται αμέσως σε τούτη την ιστοσελίδα, δεν σημαίνει κι ότι δεν συμβαίνουν.

Βρισκόμαστε στο κρίσιμο σημείο της επιλογής του δρόμου μας ως ενιαία συνειδητότητα … Θα πρέπει ο καθένας μας να γίνει ο δικός του σωτήρας … Μονάχα εμείς με τη δράση μας σαν ομάδα μπορούμε να κάνουμε τους απαραίτητους χειρισμούς για να ξαναμπούμε πίσω στο δρόμο μας.  Έχουμε ακόμα το χρονικό περιθώριο να επιλέξουμε.

Το ότι στεναχωριέστε που τα όντα σωτήρες δεν πρόκειται να ξεχυθούν από τον ουρανό για να τελειώσουν τη δική μας τη δουλειά αποδεικνύει το πόσο δίκιο έχουν αυτά.  Πολλές από αυτές τις ομάδες (και όντα) πιστεύουν ότι είμαστε ανίκανοι να αντιληφθούμε τι συμβαίνει και να ανταποκριθούμε αντίστοιχα απέναντι στις περιστάσεις, συμβάλλοντας στη λύση του προβλήματος.

Είναι ώρα να σηκώσουμε τον πωπό μας από το κάθισμα και να σταθούμε στα πόδια μας συμμετέχοντας στη διαδικασία.

Σε αυτό ακριβώς αποσκοπεί το αρχικό ‘μήνυμα’ που μας στέλνουν. Έχουμε ακόμα την ευκαιρία να προβούμε σε πλήρεις αποκαλύψεις και να μην τα παρατήσουμε τώρα, απλά επειδή κληθήκαμε όλοι μας να ‘μπούμε στο παιχνίδι’, παύοντας να περιμένουμε να σωθούμε.

Αυτό περιμένουνε τη στιγμή αυτήν από εμάς αυτά τα περισσότερο ανεπτυγμένα όντα. Αυτό που ΕΜΕΙΣ θα κάνουμε στη συνέχεια, καθορίζει το μέλλον μας …. ΜΗΝ τα περιμένουμε μονάχα από τις Ελίτ και τις διάφορες Ομάδες Συμμαχίας … Ούτε από τους  εξωγήινους ή τους Εξω-Διαστασιακούς … Εμείς, ως κοινότητα, είμαστε ο πρώτιστος καταλύτης για τις ολικές αποκαλύψεις, ενόσω οι ομάδες αυτές προσπαθούν να μας παρέχουν μερικώς κάποιες από αυτές.

Το ότι οι Πρώην Δυνάμεις του Κατεστημένου και οι άλλες διάφορες ομάδες Γήινης Συμμαχίας προωθούν και προάγουν το σχέδιό τους, δεν σημαίνει ότι είναι και αυτό που στο τέλος θα έχουν. Κανένα σχέδιο (όσο καλά επιμελημένο κι αν είναι) δεν τη βγάζει στο πεδίο της μάχης.

Αυτή τη στιγμή μας λείπουν κομμάτια από τη σκακιέρα. Την τελευταία φορά που κοίταξα, είδα ότι κάποιο πιόνι θα μπορούσε να πάρει τον βασιλιά.  Πρέπει να διατυπώσουμε με πληρότητα ένα σχέδιο, να προκαλέσουμε και άλλους να διαμορφώσουν τις δικές τους λαϊκές προσπάθειες και να εργαστούμε ώστε να εκπαιδεύσουμε τις μάζες (που αποτελούν και το πραγματικό μας κοινό). Πρέπει να συνδυάσουμε τις προσπάθειές μας μαζί και με τις υπόλοιπες προσπάθειες που ήδη εκπονούνται.

Η Καμπάλ απαρτίζεται από το 0.01% του παγκόσμιου πληθυσμού και αποτελείται από μιαν ομάδα από ομάδες με διαφορετικά συστήματα πεποιθήσεων που δεν αρέσκονται μεταξύ τους, όμως εργάζονται μαζί για να ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Εφόσον μια τόσο μικρή ομάδα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, γιατί να μην το μπορούμε και εμείς; Χρησιμοποιούν εναντίον μας ως εργαλείο και σαν μάγια τη συλλογική ΜΑΣ συνειδητότητα, οπότε γιατί να μην μπορούμε να ανακτήσουμε το εργαλείο αυτό και να γράψουμε το δικό μας το τέλος σε τούτη την μακρόχρονη έρημη ιστορία;

Μας έχουνε κάνει να νιώθουμε αδύναμοι και ασήμαντοι, για κάποιο σκοπό … Είμαστε απειλή. Εμείς ως ομάδα δεν έχουμε ΠΟΤΕ μας ενωθεί πρότερα έτσι και δεν έχουμε ποτέ επιχειρήσει να στήσουμε ένα κίνημα ενιαίας συνειδητότητας απέναντι στις δυνάμεις του κατεστημένου.

Σύμφωνα με την Συμμαχία των Όντων Σφαίρας, η ομαδική συνειδητότητα λαμβάνει τη στιγμή αυτή μιαν ομαδική απόφαση. Η απόφασηαυτή καθορίζει το χρονοδιάγραμμα και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουμε, γιατί η ίδια μας η συν-δημιουργική ομάδα συνειδητότηταςείναι αυτή που καθορίζει το τι συμβαίνει μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα τη στιγμή αυτή.

Αυτό που συμβαίνει είναι μια ‘συναινετική αλλαγή πραγματικότητας’ και ο καθένας μας έχει το ρόλο του σε αυτήν.
Αρκετοί μοιάζει να το αντιλαμβάνονται αυτό, παρά τη μεγάλη σύγχυση που διέπει τους υπολοίπους. Ελπίζουμε να έχουμε σύντομα κάποια πληροφόρηση που θα βοηθήσει στη σύγχυση αυτή και θα δώσει λεπτομέρειες για το πώς ο κόσμος μπορεί να ενταχθεί στις λαϊκές προσπάθειες και να πιέσει για τις πλήρεις αποκαλύψεις.

Ειλικρινά δεν βλέπουμε πώς θα μπορούσε να γίνει εφικτή μια μερική αποκάλυψη με τα ποσοστά της πληροφόρησης που περιφέρονται.

Θα πρέπει όλοι μας να εργαστούμε με πολλαπλούς τρόπους προκειμένου να ακουστούνε οι φωνές μας και να υπάρξει αποτέλεσμα επάνω στη μαζική συνειδητότητα που τη στιγμή αυτή λαμβάνει την κρίσιμη αυτή απόφαση.

Περισσότερα σύντομα στην "Ενότητα μέσα στην Κοινωνία / Unity in the Community" και για τις Λαϊκές προσπάθειες στο :


Σας Ευχαριστώ,
Corey Goode

Μετάφραση : Con TanidisNo comments:

Post a Comment

rd


info@exopoliticsportugal.com

HOME - ALL BLOGS