Sphere-Being Alliance

Monday, March 7, 2016

Hrvatski/Croatian -- Intel, kabala i naša ko-kreativna grupna svijest

Intel, kabala i naša ko-kreativna grupna svijest

Grupna svijest donosi grupnu odluku upravo sada


 Corey/GoodETxSG     4. ožujka 2016.. : 16:01
  intel    13,114




Dakle, gdje je sav novi intel?

Zašto redukcija intela uzrokuje takve divlje spekulacije među mnogima (socijalno/genetsko programiranje ili samo strah od nepoznatog?)... 

Intel stiže kako stiže. To nije slavina koju možete jednostavno otvoriti i napuniti spremnik s njim. Kao i uvijek, samo zato što se stvari odmah ne pojavljuju u tisku na ovoj stranici ne znači da se stvari ne događaju. 

Mi smo u ključnom trenutku u odabiru našeg puta kao zajednička svijest... Svatko će morati biti svoj vlastiti spasitelj... Samo mi djelujući kao grupa možemo napraviti korekcije kursa kako bi nas doveo natrag na put. Mi smo još uvijek u izlogu.

To da postajemo uzrujani da spasiteljska bića se neće obrusiti s neba i raditi posao za nas samo po sebi dokazuje njihovu poantu. Mnoge te grupe (i bića) ne misle da smo sposobni da shvatimo stvari i dođemo do povoljne prilike i postanemo dio rješenja. 

Vrijeme je da ustanemo i dignemo stražnjice i sudjelujemo u procesu. 

To je cijela poanta izvorne "poruke" koju su nam predali. Još uvijek imamo okvir mogućnosti da osiguramo da se puno razotkrivanje dogodi, nemojte odustati sada samo zato što je poziv upućen svakome da "stavi svoju vlastitu kožu u igru" i prestane čekati da bude spašen.

To je ono što mnoga od tih naprednih bića čekaju da učinimo u ovom trenutku. Ono što ćemo MI sljedeće učiniti određuje našu budućnost... NE samo elita i razni savezi grupa... NI vanzemaljci ili ED... Mi kao zajednica trebamo biti glavni katalizator potpunog razotkrivanja u vrijeme pokušaja tih grupa da nam daju djelomično razotkrivanje.

Samo zato što je ovo plan da PTW i razne grupe saveza Zemlje idu dalje s tim ne znači da je to plan koji će dobiti. Nijedan plan (nije važno koliko je dobro zamišljen) ne preživi bojište. 

Mi smo nedostajući dijelovi šahovske ploče upravo sada. Zadnje što sam provjerio je da pijun može uzeti kralja. Moramo u potpunosti formulirati plan, pridobiti razne druge ljude da ulože svoje napore i krenu raditi na educiranju masa (koje su naša prava publika). Moramo kombinirati napore s drugim naporima koji su u tijeku.

KABALA je 0.01% svjetske populacije i sastoji se od skupina grupa s raznim sustavima vjerovanja a koje ne vole jedne druge, ali rade zajedno da VLADAJU SVIJETOM!

Ako mala skupina može promijeniti svijet, zašto ne bismo mi? 

Oni koriste NAŠU grupnu svijest protiv nas kao njihov alat/magiju, pa zašto ne možemo uzeti natrag taj alat i napisati naš vlastiti završetak ove dugotrajne priče? Oni su nas doveli do toga da se osjećamo bespomoćni i beznačajni s razlogom... Mi smo prijetnja. Mi kao grupa nismo se NIKAD ujedinili prije toga ili pokušali pokret jedinstva svijesti protiv vladajućih sila. ( the powers that be - TPTB)

S obzirom na savez zemaljskih bića, grupna svijest donosi grupne odluke upravo sada. Ta odluka određuje vremesnku traku ili smjer u kojem se krećemo, naša vlastita ko-kreativna grupna svijest je ono što diktira što se događa u našem Sunčevom sustavu u ovom trenutku. 

To je "konsenzus promjene stvarnosti" koji se događa i svatko od nas ima svoju ulogu.

Čini se da mnogi to rade dok postoji mnogo konfuzije među ostalima. Nadamo se da ćemo imati neke informacije uskoro kako bi pomogli u konfrontaciji i dali detalje o tome kako se ljudi mogu uključiti u bitne napore da poguraju za potpuno razotkrivanje. 

Mi iskreno rečeno ne vidimo kako je moguće djelomično razotkrivanje uz ogromne količine informacija koje lebde okolo.

Svi mi moramo raditi zajedno na više načina kako bi osigurali da se čuje naš glas i da imamo utjecaj na masovnu svijest koja donosi ovu ključnu odluku upravo sada. 

Više uskoro na "Unity in the Community" (jedinstvo u zajednici) i o masovnim naporima na: 


Hvala vam.

Corey Goode

Preveo: Fredi



No comments:

Post a Comment

rd


info@exopoliticsportugal.com

HOME - ALL BLOGS