Sphere-Being Alliance

Tuesday, March 8, 2016

Romîna -- Intel, Cabala si Grupul Nostru de Constiinta Co-Creativa

Intel, Cabala si Grupul Nostru de Constiinta Co-Creativa

Grupul de Constiinta pondereaza, în special acum, o decizie de grup.Group consciousness is making a group decision right now.

 Corey/GoodETxSG    04 mar 2016 : 16:01
  intel   

Deci, unde se gaseste întreaga noua intel (inteligenta = serviciile secrete)?

Ne gasim într-un punct critic asupra alegerii drumului nostru, ca fiind o constiinta împreuna... Fiecare va trebui sa fie propriul sau salvator ... doar daca actionam în grup, putem sa facem corectiille de curs necesare, care sa ne faca sa ne întoarcem la drum.

Ramînînd plictisiti datorita fatului, ca fiintele salvatoare nu coboara repede din ceruri, si nu fac munca care apartine competintei noastre, dovedeste clar punctul lor de vedere. Multe dintre aceste grupuri (si fiinte), se gîndesc, ca nu suntem capabili sa descoperim faptele, sa prindem ocazia si sa devenim parte din solutie.
A  sosit momentul sa actionam, si sa participam în proces.

Acesta este obiectivul "mesajului" original, pe care ei ni l-au transmis. Avem înca o oportunitate de a asigura ca divulgarea completa sa se întîmple, nu renuntati acum, numai pentru ca apelul a fost facut tuturor pentru ca  " sa va puneti propria piele la risc", si încetati sa doriti sa fiti salvati.


No comments:

Post a Comment

rd


info@exopoliticsportugal.com

HOME - ALL BLOGS