Sphere-Being Alliance

Wednesday, May 11, 2016

ROMÎNA -- Sezonul 2, Episodul 15

Romanian - Dezvaluirea Cosmica - Stînd de Pazã împotriva I.A.

Sezonul 2, Episodul 15

 admin    28 dec 2015 : 16:35

Don't forget to subscribe to Gaiam TV so you can watch Corey on this, and other episodes of "Cosmic Disclosure".
Nu uitati sa va abonati la Gaiam TV , pentru a putea sa-l vedeti p Corey în acest episod si în altelle al "Cosmic Disclosure".

DW: "Fiti bineveniti la Dezvaluirea Cosmica". Sunt gazda dvs. David Wilcock, si ma gasesc aici împreuna cu Corey Goode, un informant care a lucrat deja în programe extrem de secrete, a avut contact direct cu serviciile secrete extraterestre, si la nivel personal, cunoaste o Alianta care are accesul la o tehnologie extrem de avansata, care va fi revelata în mod generos, pentru beneficiul Umanitatii. Suntem bine reusiti, si progresînd în analiza noastra asupra acestei Aliante, asupra actualizarilor sale, si asupra lumii în care Corey a fost insertionat.

Pentru ca aceasta reflexie sa fie productiva si sa aiba un sens, avem nevoie sa vorbim despre ceea ce în ultima analiza, este considerata problema centrala, asa cum este vazuta de Alianta, de Programul Spatial si de catre Fiintele extraterestre, care lucreaza în interiorul sistemului nostru solar si în jurul lui, care este Inteligenta Artificiala sau AI (Artificial Intelligence). Începusem sa disertam asupra acestui subiect în episodul anterior, însa în acest episod, îl vom aborda în profunditate, pentru ca este o informatie esentiala pentru a întelege tabloul înlargit despre care Corey si alti colegi si informanti privilegiati despre tema extraterestrilor v-au spus, si pe care el în prezent o împartaseste cu noi. Deci, Corey, fii benevenit la acest program.
CG: Multumesc
DW: În episoadele anterioare, vorbisem despre ceea ce ai desemnat ca fiind vechea rasa Constructora (Builder). Dta. ai spus ca erau foarte evoluati tehologic, si ca tehnologia lor este înca cautata în zilele noastre, de multi Extraterestrii. Rasa Constructora Veche, este ceva mai recenta decît aceasta Inteligenta Artificiala, pe care o descriai?

No comments:

Post a Comment

rd


info@exopoliticsportugal.com

HOME - ALL BLOGS