Sphere-Being Alliance

Saturday, September 10, 2016

Nederlands -- Corey Goode Intel Update Part 1 - FULL ARTICLE

Corey Goode Intel Update Part 1

August 2016

 admin    16 aug 2016 : 16:00
  kaareeintelansharmicca   

Onze planeet en zonnestelsel gaan door een veel intensere verandering dan de meeste mensen zich ooit konden voorstellen. Niet alleen zijn buitenaardsen heel echt, beide, de positieve en negatieve groepen zijn veel meer ontwikkeld in onze eigen levens dan de meesten van ons zich ooit kunnen realiseren. Alhoewel veel mensen

Alhoewel veel mensen nu de klassieke spirituele leringen niet zien zitten die we in al die millennia hebben gekregen, blijkt het dat niets van groter betekenis kan zijn om te bestuderen en te beoefenen. Ik voerde 20 jaren dienst uit in het ‘geheime ruimte programma’ die nog steeds onbekend is voor de meeste mensen. En toch duiken meer en meer insiders op zoals de aero ruimte ingenieur William Tompkins, die onafhankelijk van mij, veel aspecten van mijn getuigenis kan valideren. Tompkins kan gezien worden opCosmic Disclosure, een wekelijkse show op Gaia die me heeft geholpen om deze boodschap te delen met een groot gehoor die nu de tv kijkers getallen van CNN laat uitdijen.

De data van de echte wereld neemt ook toenemend toe en ondersteunen de dingen die ik gezien en gehoord heb.David Wilcock, die me interviewt op Cosmic Disclosure, publiceerde een veel-omvattend overzicht van dit geval, en bewijsbare bewijs, zoals die van 19 juni.  De laatste update-sectie van het artikel dook een paar minuten op voor hij naar Colorado vloog voor nog de ronde van Cosmic Disclosure tapes, en die nodig zijn voor iemand die dit verhaal volgt.
see : Full Disclosure and Ascension: The War Has Gone Hot! (Part II)
Het bewijsbare bewijs hield veelvoudige, wijd verspreide rapporten in van heel bizarre meteoor zichten. NASA probeerde een wild schijnend patroon op te eisen dat verscheen aan de hemel boven Phoenix op 2 juni dat dit ’t werk was van een “asteroïde”. Dit soort gebeurtenissen zijn van diepe zorg voor de ‘insider-wereld’, omdat er vrees is dat een hyper-ontwikkeld toestel op een bevolkt stedelijk gebied kan neerstorten.No comments:

Post a Comment

rd


info@exopoliticsportugal.com

HOME - ALL BLOGS