Sphere-Being Alliance

Saturday, October 10, 2015

Nederlands -- Deel I - "De Honeycomb Aarde"





SphereBeingAlliance



‘Verslag van de Oude Aarde Break-Away-Beschaving Onderaardse Raadsvergadering & SSP Alliantie, Deel I - "De Honeycomb Aarde" - Vergaderingen van 3 en 4 september 2015…’ door Corey Goode / GoodETxSG, 23 september 2015


Audiolink (Engelstalig):


[youtube=https://youtu.be/l4U1phZl0lk]

Het bestaan van een geheim ruimte(vaart) programma is voor meer dan 75 jaar angstvallig en zorgvuldig verborgen gehouden voor het Amerikaanse publiek in het bijzonder, en de wereld in het algemeen.

Zoals u weet, als u deze site hebt gelezen of onze wekelijkse Cosmic Disclosure serie op Gaiam TV hebt bekeken, ben ik opgegroeid in een wereld die zo ver buiten de grenzen van de verbeelding van de meeste mensen ligt, dat ze mijn ervaringen onmiddellijk als fictie zullen wegwuiven.

De meeste UFO enthousiastelingen geloven dat de Amerikaanse regering haar kennis heeft verworven door het werken aan het ET ruimtevaartuig van de Roswell crash in 1947, bijna 70 jaar geleden. Velen geloven ook dat dit vaartuig met succes werd “nagebouwd” (reverse engineered), waardoor ze de mogelijkheid kregen om moeiteloos door ons zonnestelsel te reizen, en ver daarbuiten.

Zelfs met de primitieve rakettechnologie van de zestiger jaren (1960), waren we in staat om mensen naar de maan te sturen, het ruimtevaartuig daar te laten landen en rovers (buggy’s) over het oppervlak te laten rijden.

Maar mensen stuiten nog steeds op een ernstige mentale blokkade bij het zich kunnen voorstellen dat onze eigen namaak vaartuigen naar de maan, Mars en elders werden gevlogen, en werden gebruikt om bases te bouwen van de daar te vinden (lokale) materialen.
Is het mogelijk dat een geheim ruimtevaartprogramma heeft kunnen bestaan ​​zonder dat wij ervan weten? Absoluut.

In het Manhattan Project werd de atoombom ontwikkeld. Het project heeft zo’n zeven jaar geduurd, en had meer dan 120.000 mensen in dienst, die bij meerdere geheime diensten over de hele Verenigde Staten waren ingelijfd, terwijl de eigen medewerkers nauwelijks wisten waar ze mee bezig waren totdat de bommen ontploften.

Denk eraan: niemand van het Manhattan Project heeft toen iets gezegd. Niemand. Nooit. De straf voor het zich uit te spreken was angstaanjagend genoeg om een volledige naleving van het verbod te waarborgen. Daarom is het absoluut mogelijk dat een nog meer geavanceerd programma op een veel grotere schaal had kunnen worden ontwikkeld, wat tot op de dag van vandaag nog steeds bestaat, zonder enig publiek besef.

Ik kan jullie verzekeren dat het Secret Space Program (SSP – Geheim Ruimtevaart Programma) absoluut een feit is. De bases er zijn. Ze zijn enorm in omvang, reikwijdte en technologie. Onze planeet brokkelt nu af in een grote neerslachtigheid (Greater Depression), omdat het grootste deel van onze rijkdom is overgeheveld om deze uitgestrekte, interplanetaire infrastructuur op te bouwen.

Heeft het NASA echt 209 miljard dollar gekost om de Space Shuttle een paar keer per jaar te lanceren? Nee. Hebben de Stealth bommenwerpers echt 2 miljard dollar per stuk gekost om te bouwen? Nee. Heeft het Pentagon echt een "verlies" van 2,1 biljoen dollar geleden, zoals Donald Rumsfeld de dag voor 9/11 (2001) aankondigde? Nee. (2 miljard is een 2 met negen nullen, 2 biljoen is een 2 met twaalf nullen).

Door de ramen en transparante panelen van geavanceerde ruimtevaartuigen heb ik de grote, glinsterende faciliteiten die met ons geld zijn gebouwd met mijn eigen ogen gezien. Ik ben met zo’n vaartuig geland en heb door die bases gelopen. Ik heb de mensen die er wonen en werken ontmoet. Ik heb hun gezichten gezien en heb met hen gesproken zoals ik nu dagelijks met mensen zoals jullie kan praten.

Soon at the Dutch page still in construction at





No comments:

Post a Comment

rd


info@exopoliticsportugal.com

HOME - ALL BLOGS