Sphere-Being Alliance

Thursday, September 10, 2015

Romîna -- DEZVALUIREA COSMICA: MESAJ PENTRU UMANITATE Sezonul 1 Episodul 1


Stimati Cititori,

Suntem în curs de a reface traducerile noastre despre Dezvaluirea Cosmica – Sezonul 1, Episodul 1, pîna la Episodul 10, din cauza divergentelor si omisiunilor gasite în diferitele traduceri. Începînd din acest moment noi vom urma complet web-pagina originala a lui Corey Goode  http://spherebeingalliance.com/ Va multumim.


David Wilcock (DW): O sa iau interviul unei persoane cu adevarat exceptionale, Corey Goode, în vîrsta de 45 de ani, care este originar din Texas. Si locuiti înca în Texas în prezent? Si aceasta persoana se prezinta în calitate de informator, pentru a ne spune ceea ce a avut loc de fapt, în culisele asa-ziselor guverne si programele militare si secrete, asa precum si despre dezvoltarea si industrializarea pe care ei au instalat-o, în sfera noastra solara. Este o istorie cu adevarat remarcabila, deoarece eu am luat interviuri la zeci de informatori, timp de ani, avînd nivele de securitate uneori de 35 de ori mai importante decît acelea ale presedintelui Statelor Unite. Exista 90% din aceasta informatie, pe care eu nu am dezvaluit-o înca. În primul rînd, deoarece viata anumitor persoane ar fi în pericol. În al doilea rînd, nu voiam sa public lucruri care m-ar împiedica dupa aceea sa pot sa gasesc cine erau adevaratii informatori. Corey a venit si nu numai ca el era la curent cu acesti 90%, însa avea de asemenea alte piese ale puzzle-lui pe care eu le cautam. Stiam ca existau multe lucruri pe care oamenii nu mi le spuneau. Si acum totul converge. Deci Corey, fiti binevenit la emisiune. Va multumesc ca va gasiti aici.

Corey Goode (CG): Multumesc.

DW. Stiu ca, ceea ce sunteti pe punct de a ne spune, este atît de ciudat, ca multa lume va gasi foarte difícil sa accepte, în special daca ei nu detin date anterioare acestor informatii. Deci, în loc sa încercam sa-i conducem de mîna si sa înaintam încet în aceste subiecte, vom face un plonjon direct. Si daca puteti sa ne dati rapid o vedere de ansamblu a implicarii pe care programul spatial l-a avut asupra dumneavoastra, în timpul întregii dvs. vieti.

READ MORE
No comments:

Post a Comment

rd


info@exopoliticsportugal.com

HOME - ALL BLOGS